Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin. Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen voit soittaa meille numeroon 020-7348780 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen myynti@roihupellonrengas.fi ja auttamme sinua mielellämme.

Missä sijaitsee autoni lukkopultti?

Mikäli vanteissasi on lukkopultti sen avain sijaitsee takaluukussa tai konepellin (sähköautot) alla sille kuuluvassa paikassa. Jos et itse löydä sitä niin voimme auttaa sinua paikan päälllä sen löytämisessä. Välillä tulee tapauksia, kun lukkopulttia ei löydetä ja joudumme murtamaan lukkopultit.

Pitääkö rengaat ja vanteet jälkikiristää? 

Jälkikiritys on suositeltavaa tehdä aluminiivanteelle 100-200 ajokilometrin jälkeen rengasvaihdosta. Voit tehdä jälkikiristyksen itse tai tulla tekemään sen meille. Mikäli olet vaihtanut renkaat meillä, saat sen veloituksetta ilman ajanvarausta.

Miten rengaspaineet kalibroidaan?

Rengaspaineiden kalibrointi on autokohtaista. Me kalibroimme oikeat rengaspaineet autoosi renkaiden vaihdon yhteydessä.

Mistä tiedän autoni rengaskoon? 

Rengaskoko kannattaa aina tarkistaa renkaan kyljestä. Siinä kerrotaan renkaan leveys, profiili ja tuumakoko. Kesä- ja talvirenkaissa voi olla eri rengaskoko eli mikäli tarvitset uudet kesärenkaat niin tarkista rengaskoko vanhasta kesärenkaasta. Rengaskoko voi esimerkiksi olla 205/55R16, yleistä on, että kesä- ja talvirenkaat ovat eri kokoisia.

 

 

 

Ota yhteyttä