Rengashotelli

Rengashotellissamme säilytät renkaasi turvallisesti lämpimässä ja kuivassa tilassa. Hotellissamme on yli 2100 viihtyisää kausipaikkaa.

RENGASHOTELLI ON TÄYNNÄ ! 
– Päivän tilanteen voit tiedustella 020 734 8780

1. Henkilöauton peruspaketti sisältää renkaiden kausisäilytyksen, pesun, kuntotarkastuksen(*), vakuutuksen ja alle asennuksen alkaen 110€/kausi.

2. SUV/Pakettiauton peruspaketti sisältää renkaiden kausisäilytyksen, pesun, kuntotarkastuksen(*), vakuutuksen ja alle asennuksen alkaen 120€/kausi.

3. Premium-pakettimme tarjoaa lisäksi vanteiden käsinpesun ja tasapainotuksen, tarvittaessa myös vahaamme käsin erikoisvanteesi säihkyviksi alkaen 145€/kausi.

4. Rengashotelli pelkille irtorenkaille 13″-18″. Voit jättää meille myös pelkät renkaat säilytykseen ilman vanteita ja käyttää samoja vanteita ympärivuoden. Tällöin rengashotellipalvelu sisältää myös täydet työt auton alle asti alkaen 180€/kausi.

5. Rengashotelli pelkille irtorenkaille 19″->. Voit jättää meille myös pelkät renkaat säilytykseen ilman vanteita ja käyttää samoja vanteita ympärivuoden. Tällöin rengashotellipalvelu sisältää myös täydet työt auton alle asti alkaen 200€/kausi.

– Kausi tarkoittaa renkaiden käyttökautta eli kesärenkaat noin Maalis-Marraskuu ja Talvirenkaat noin Marras-Maaliskuu. Veloitus tapahtuu kun renkaat jäävät hotelliin.

– Ennen kauden alkua kartoitamme renkaidesi kunnon ja otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

– Varaa paikka renkaillesi helposti ja nopeasti ajanvarauspalvelustamme

(*) Jos kuntotarkistuksen yhteydessä renkaista löytyy vuoto ja se on korjattavissa siten, että rengas on käyttökelponen, se korjataan asiakkaan kustannuksella ilman erillistä ilmoitusta.

* Jos asiakas ei vaihda renkaitaan kauden vaihtuessa, lähetämme laskun asiakkaalle pelkästä säilömisestä.

* Vuoden ilman veloitusta ja/tai ilmoittamatta jätetyt hotellissa olleet renkaat poistetaan varastosta. Asiakkaalle ilmoitetaan etukäteen.

* Asentamoon jätetyt asiakkaan renkaat/vanteet, 2 viikon jälkeen noutamatta olevista renkaista/vanteista perimme rengashotellin veloituksen.