Rengashotelli

In by Aatu

Rengashotelli


Rengashotellissamme säilytät renkaasi turvallisesti lämpimässä ja kuivassa tilassa. Hotellissamme on yli 2500 viihtyisää kausipaikkaa.

  • Rengashotellimme Henkilöauton peruspaketti sisältää renkaiden kausisäilytyksen, pesun, kuntotarkastuksen, vakuutuksen ja alle asennuksen alkaen 110€/kausi.
  • Rengashotellimme SUV/Pakettiauton peruspaketti sisältää renkaiden kausisäilytyksen, pesun, kuntotarkastuksen, vakuutuksen ja alle asennuksen alkaen 120€/kausi.
  • Premium-pakettimme tarjoaa lisäksi vanteiden käsinpesun ja tasapainotuksen, tarvittaessa myös vahaamme käsin erikoisvanteesi säihkyviksi alkaen 145€/kausi.
  • Rengashotelli pelkille irtorenkaille. Voit jättää meille myös pelkät renkaat säilytykseen ilman vanteita ja käyttää samoja vanteita ympärivuoden. Tällöin rengashotellipalvelu sisältää myös täydet työt auton alle asti. 13″-18″ 180€/kausi tai 19″ ja suuremmat renkaat 200€/kausi.

Ennen kauden alkua kartoitamme renkaidesi kunnon ja otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.
Jos haluat lisätietoa Hotellipalvelusta laita meille sähköpostia tästä
Varaa paikka renkaillesi helposti ja nopeasti ajanvarauspalvelustamme
Vuoden ilman veloitusta ja/tai ilmoittamatta jätetyt hotellissa olleet renkaat poistetaan varastosta. Asiakkaalle ilmoitetaan etukäteen.
Asentamoon jätetyt asiakkaan renkaat/vanteet, 2 viikon jälkeen noutamatta olevista renkaista/vanteista perimme rengashotellin veloituksen.

Työhinnasto