Rengaspaineen valvonta

In by Aatu

Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS)


RoihuTrading tuo maahan laadukasta CUB TPMS (Tire Pressure Monitoring System) -järjestelmää, eli automaattista rengaspaineen valvontajärjestelmää , jolla varmistetaan oikeat ilmanpaineet kaikkiin ajo-olosuhteisiin.

Järjestelmässämme renkaan sisään sijoitettu anturi valvoo aktiivisesti renkaan ilmanpainetta ja lämpötilaa. Järjestelmä soveltuu sekä alkuperäisten antureiden tilalle, että toimimaan niiden rinnalla.

Taustaa
EU-asetuksen (661/2009/EU) mukaan 1.11.2011 jälkeen esitellyt uudet autot ja 1.11.2014 jälkeen kaikki EU alueelle rekisteröitävät ajoneuvot (ECE R64.02-C1) tulee varustaa ilmanpaineen valvontajärjestelmällä.

Hyödyt

Turvallisuus
Renkaiden oikea ilmanpaine lisää turvallisuutta liikenteessä. Arviolta vain joka kolmas autoilija on tarkistanut renkaiden ilmanpaineet kuukauden sisällä ja joka viides suomalaisautoilija ajaa vaarallisen tyhjillä renkailla.

Taloudellisuus & mukavuus
Rengaspaineilla on suuri vaikutus auton ajo-ominaisuuksiin, renkaiden käyttöikään sekä polttoaineen kulutukseen.

Oikeat rengaspaineet parantavat ajomukavuutta pienentäen rengasmelua ja parantaen ohjaustuntumaa. Kun rengaspaineet ovat oikeat, rengas pyörii kevyemmin ja säästää polttoainetta.

Ota yhteyttä

Muut rengaspaine tuotteet