Maailman ensimmäinen, patentoitu tuplanastateknologia antaa erinomaisen jarrutus- ja kiihdytyspidon lisäksi ylivertaisen pidon kaarteissa ja ohitustilanteissa niin jäisen liukkaalla kuin lumisella tiellä.

 Autolehtien testivoittoja ympäri maailmaa kahminut huipputuote sopii autoilijalle, joka ei halua tehdä kompromissia talviturvallisuudessa.

 Autolehtien testivoittoja ympäri maailmaa kahminut huipputuote sopii autoilijalle, joka ei halua tehdä kompromissia talviturvallisuudessa.

 

 

Nokian Nordman 7

Kestävä Nokian Nordman 7 –nastarengas tarjoaa turvallista ja miellyttävää matkantekoa pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa.

 


Nokian Nordman RS2

Nokian Nordman RS2 -kitkarengas on takaa kestävän, luotettavan ja turvallisen ajokokemuksen pohjoisen talviolosuhteissa. Nokian Hakkapeliitoista tuttu pumppulamelli-innovaatio tuo lisäpitoa märälle jääpinnalle. Erittäin alhainen vierintävastus näkyy vaatimattomana polttoaineenkulutuksena.

 

 

Continental Viking Contact 7

Testivoittaja Tuulilasi 10/2019. Paras kitkarengas TM testissä 17/2018!
Täydellinen ohjautuvuus kaikenlaisissa talviolosuhteissa. Erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet jäisillä ja lumisilla tien pinnoilla.

 

 

Continental IceContact 3

Fantastinen pito jäällä! Huomattavasti paremmat käsittelyominaisuudet märillä, loskaisilla ja lumisilla teillä.

 

 

Continental IceContact 3 FlexiStud

Talviajon uusi ulottuvuus! Täysin uudenlainen nastarengas henkilö- sekä SUV-autoihin. Maksumaalinen suorituskyky koko renkaan elinkaaren ajan.

 

 

 

ContiSilent – tekonologia

Tekee renkaasta hiljaisemman kaikilla tienpinnoilla, kelistä riippumatta. Renkaalla täysin sama suorituskyky vähemmällä melulla. Saatavilla myös talvirenkaisiin, kysy saatavuus myymälästämme!

 

 

 

 

 

Michelin X-ICE North 4

Voittanut TM talvirengastestin kahtena vuotena peräkkäin 17/2019 ja 17/2018! Poikkeuksellinen kiihdytys- ja jarrutuskyky jäällä 250 nastan ansiosta.

 

 

 

Michelin X-ICE XI3

Kestävää suorituskykyä yhdistettynä hyvään polttoainetalouteen! Renkaan uusi kuviopalarakenne takaa parempaa pitoa jäällä ja lumella.

 

 

 

Goodyear Ultra Grip ICE 2

Renkaassa kylmyyteen mukautuva seos, joka takaa luotettavan suorituskyvyn syvässä lumessa. Sekä erinomaisen jarrutusmatkan jäällä.

 

 

Goodyear Ultra Grip ICE 2 Sound Comfort

Rengasmelua vaimentava teknologia! Vaimentaa parhaimmillaan 50 prosenttia rengasmelua. Erinomaista pitoa unohtamatta.

 


Sava Eskimo Ice

Renkaan uudet koukkumaiset palkit tarjoavat erinomaisen pidon jäällä ja lumella. Tarjoaa myös kuluttajalle mukavan ajotuntuman.

 

 

 

 

BF Goodrich G-FORCE STUD

Tehokkaat nastat ja lamellien yhteistyö varmistaa lyhyen jarrutusmatkan lumisilla ja jäisillä ajoalustoilla.

 

 

 

BF Goodrich G-FORCE WINTER

Nastaton talvirengas tarjoaa erinomaisen pidon lumessa ja jäällä. Unohtamatta vakaita ajo-ominaisuuksia!

 

 

 

Sailun ICE Blazer

Edullinen ja luotettava nastarengas. Renkaassa on runsaasti nastoja, jotka on sijoitettu kymmeneen jonoon, jotta renkaaseen saadaan maksimaalinen pito.