Renkaat
Meiltä löydät sinulle sopivat renkaat.

Suuri valikoima laadukkaita renkaita suoraan varastosta tai verkkokaupasta.

Suosituimmat renkaamme

Huomoi nämä asiat ostaessasi renkaita

Renkaiden ostaminen on helppoa kun vain tietää mitä on ostamassa.
Yleensä oikean rengaskoon saa helposti katsomalla sen auton alla olevista renkaista, tämä jos olet ostamassa alla oleville kesä- tai talvirenkaille korvaavia renkaita.

Jos olet ostamassa esimerkiksi talvirenkaita ja autossa on alla kesärenkaat, rengaskoko kannattaa tarkistaa talvirenkaista, eikä alla olevasta rengassarjasta. On yleistä, että autonrengassarjat ovat erikokoisia kesällä ja talvella.
Autonrekisteriotteesta selviää autossa mahdollisesti ja laillisesti hyväksytyt rengaskoot. Tämä ei kerro kuitenkaan koko totuutta, eli autossa voi olla mikä tahansa mainituista tai parhaassa tapauksessa rinnakkaiskokoiset renkaat.

Suurempia tai leveämpiä renkaita suunnitellessa autoon on hyvä käyttää apuna esimerkiksi vannevalmistajien soveltuvuusohjelmia tai rohkeasti kysyä apua meiltä tai muilta ammattilaisilta. Rengaskokoa muutettassa on huomioitava useita eri asioita liittyen renkaisiin kuin myös itse autoon johon renkaat ovat menossa.

Miksi ostaa meiltä?

Olemme luotettava paikallinen toimija ja osa valtakunnallista RengasCenter ketjua. Käyttämällä ja ostamalla palveluita ja renkaita meiltä tuet Suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.
Liikeideamme perustuu palveluun, ammattitaitoon ja oman alamme tietämykseen jota voit saada vain kivijalkaliikkeestä.

Toimimme suoraan yhteistyössä rengasvalmistajien ja suurimpien tukkureiden kanssa. Tällä tavoin voimme taata, että saat aina uusinta teknologiaa ja tietoa renkaista sekä vanteista. Tarjoamme asiakkaillemme myös valmistajien lisäpalvelut veloituksetta , kuten esimerkiksi HakkaTurvan aktivoituna Nokian Renkaisiin.

Varastostamme löytyy renkaat tai vanteet nopealla toimitusajalla autoosi, jopa samaksi päiväksi.

Kampanja

Goodyear talvikampanja, Etusi 80 € / sarja

Tarjoamme Goodyear talvirenkaisiin  kampanjaedun. 17″ tai suurempiin renkaisiin 80€ alennus, tarjous voimassa rajoitetun ajan ja koskee rajattua määrää renkaita. Ole nopea ja hyödynnä etusi !!

Kampanja

Falken Tankkaa Kampanja!

OSTAMALLA FALKEN AZENIS FK520, AZENIS FK510, AZENIS FK510 SUV, LINAM VAN01, ZIEX ZE310 ECORUN, WILDPEAK A/T TAI SINCERA SN110 KESÄRENGASSARJAN (4KPL). SAAT NESTEEN 20 € (16-18″) TAI 40 € (19″ ALKAEN) LAHJAKORTIN. KAMPANJA VOIMASSA: 15.3. – 31.05.2022 LISÄTIEDOT JA KAMPANJAOHJEET SAAT MEILTÄ.

Kampanja

Kevään rahoituskampanja !

RESURS BANK – RAHOITUKSELLA SAAT LAINAPÄÄTÖKSEN HETI, ILMAN TAKAAJIA TAI VAKUUKSIA! kampanja-aika: 1.3.-31.5.2022 kEVÄÄN RAHOTUSKAMPANJAN AJAN SAAT OSTOKSILLESI KOLMEN KUUKAUDEN MAKSUAJAN. rengascenter – tilillä voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. hae tiliä lähettämällä viesti: rengascenter numeroon 18 311 uusille asiakkaille, jopa 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Kampanja

Renkaat ja vanteet pakettihintaan!

Nyt renkaat ja vanteet pakettihintaan! 225/45R18 – 1225 € 235/35R19 – 1495 € 245/35R20 – 1895 € Renkaana Continentalin valmistama Barum Bravuris 5HM. ” Uusi Bravuris 5HM on pitkäaikainen kumppani kesäteille. Korkean kilometrituloksensa lisäksi loistava vierinvastustus lisää polttoainetaloudellisuutta. Luotettavilla Bravuris 5 HM-renkailla ajat turvallisesti ja huolettomasti kaikissa kesän sääolosuhteissa.” Vanteena Saksalainen  Dotz Tanaka. ”Urheilullisen aggressiivisen […]

Kampanja

Goodyear kesärengaskampanja 2022

Ostaessasi 17″ -> tuumaiset Goodyearin kesärenkaat (setti, 4 kpl) meiltä saat niihin 70 €:n alennuksen per setti. Kampanja on voimassa 1.3. – 7.5.2022/niin kauan kuin vouchereita riittää. Tarkempia tietoja kampanjasta sivustolla: http://kampanja.goodyear.fi