Renkaat
Meiltä löydät sinulle sopivat renkaat.

Suuri valikoima laadukkaita renkaita suoraan varastosta tai verkkokaupasta.

Suosituimmat renkaamme

Huomoi nämä asiat ostaessasi renkaita

Renkaiden ostaminen on helppoa kun vain tietää mitä on ostamassa.
Yleensä oikean rengaskoon saa helposti katsomalla sen auton alla olevista renkaista, tämä jos olet ostamassa alla oleville kesä- tai talvirenkaille korvaavia renkaita.

Jos olet ostamassa esimerkiksi talvirenkaita ja autossa on alla kesärenkaat, rengaskoko kannattaa tarkistaa talvirenkaista, eikä alla olevasta rengassarjasta. On yleistä, että autonrengassarjat ovat erikokoisia kesällä ja talvella.
Autonrekisteriotteesta selviää autossa mahdollisesti ja laillisesti hyväksytyt rengaskoot. Tämä ei kerro kuitenkaan koko totuutta, eli autossa voi olla mikä tahansa mainituista tai parhaassa tapauksessa rinnakkaiskokoiset renkaat.

Suurempia tai leveämpiä renkaita suunnitellessa autoon on hyvä käyttää apuna esimerkiksi vannevalmistajien soveltuvuusohjelmia tai rohkeasti kysyä apua meiltä tai muilta ammattilaisilta. Rengaskokoa muutettassa on huomioitava useita eri asioita liittyen renkaisiin kuin myös itse autoon johon renkaat ovat menossa.

Miksi ostaa meiltä?

Olemme luotettava paikallinen toimija ja osa valtakunnallista RengasCenter ketjua. Käyttämällä ja ostamalla palveluita ja renkaita meiltä tuet Suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.
Liikeideamme perustuu palveluun, ammattitaitoon ja oman alamme tietämykseen jota voit saada vain kivijalkaliikkeestä.

Toimimme suoraan yhteistyössä rengasvalmistajien ja suurimpien tukkureiden kanssa. Tällä tavoin voimme taata, että saat aina uusinta teknologiaa ja tietoa renkaista sekä vanteista. Tarjoamme asiakkaillemme myös valmistajien lisäpalvelut veloituksetta , kuten esimerkiksi HakkaTurvan aktivoituna Nokian Renkaisiin.

Varastostamme löytyy renkaat tai vanteet nopealla toimitusajalla autoosi, jopa samaksi päiväksi.

Kampanja

Falken polttoainekampanja

Falken tankkaa- kesäkampanja  on taas täällä ! Ostamalla Falken kesärengassarjan ( 4kpl ) saat itsellesi ST1 / Shell lahjakortin. Lahjakortin saa seuraavasti, 16-17 tuumaiset renkaat arvo 20 €. 18 tuumaiset ja suuremmat renkaat arvo 40 €. Lisäksi on arvonta, jossa palkintona on: 3 kpl Yakima SkyTour 420 – kattobokseja (arvo 799,90 € / kpl ) […]

Ajankohtaista

Michelin kesärengaskampanja

Osta kesärenkaat – ja matka jatkuu pidemmälle Kevään huipputarjous! Kun ostat uudet Michelin- kesärenkaat, saat jopa 100 € arvosta hyvitystä polttoainekortin muodossa. Polttoainelahjakortin sijaan voit valita myös Charge & Driven lahjakortin, jolla pääset käyttämään laajaa Recharge-latausverkostoa. Kampanja koskee uuden Michelin-kesärengassarjan (4kpl) ostoa 15.3.-30.4.2024 välisenä aikana ja koskee sekä henkilö- että jakeluauton renkaita. Lahjakortin arvo riippuu […]

Kampanja

Aurauskulmien tarkistus ja säätö jälleen saatavilla!

Rengassesonki helpottaa ja sen myötä jälleen saatavilla hyvin aikoja aurauskulmien tarkistukseen sekä säätöön!    Varaa aikasi puhelimitse numerosta 020-7348780 tai sähköpostitse osoitteesta myynti@roihupellonrengas.fi    Hintaa palvelulle jää 80€ sisältäen säätöraportin 😊      HUOM! Mikäli autosta paljastuu lisätöitä ne veloitetaan tuntityöhinnaston mukaisesti.    Tervetuloa!  

Kampanja

Resurs Bankin syksyn rahoituskampanja on täällä !

Osta renkaat tai vanteet tai miksi et molempia kätevästi laskulla Resurs Bankin kautta ! Resurs Bank tarjoaa nyt kampanja-ajan asiakkailleen kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Mikäli ostat nyt, maksat vasta helmikuussa. Kampanja-aika: 1.10. – 31 .12.2023 Maksaminen Resurs Bankin kautta on helppoa ja nopeaa! Mukaan tarvitset vain passin, kuvallisen henkilö- tai ajokortin. Mikäli haluat, voit myös […]

Kampanja

Kevään 2023 rengasvannepaketti

NYT MEILTÄ RENKAAT JA VANTEET PAKETTIHINTAAN! RENKAAT, BARUM Bravuris 5HM ”Pitkä-aikainen kumppani kesäteille. Loistava vierintävastus lisää polttoainetaloudellisuutta. Korkea kilometri tulos.” VANTEET, DOTZ FUJI Dark, Grey tai Gold HINNAT: 225/45R18 – 1295 € 235/35R19 – 1495 € 245/35R20 – 1895 € Svea tai Resurs Bank erämaksumahdollisuus! Muista varmistaa autokohtainen sopivuus. Meiltä saatavissa myös renkaan ilmanpaineen valvonnan […]

Ota yhteyttä