Toimitusehdot

Roihupellon Rengas verkkokauppa on Roihupellon Rengas Oy:n (2595020-5) omistama ja ylläpitämä palvelu. Palvelun ehdot ja hinnat pätevät vain Roihupellon Rengas verkkokaupan sisällä.
Ole hyvä ja ota yhteyttä kaikissa tilanteissa ensisijaisesti sähköpostilla:
myynti@roihupellonrengas.fi

Emme tee tarjouksia. Kaikki sivuillamme näkyvät hinnat ovat kiinteitä.
Puhelimitse vastaamme ensisijaisesti reklamaatioihin ja ongelmatilanteisiin:
Puh: 020 734 8780

Toimitus
Toimitusajat vaihtelevat riippuen tuotteesta. Tarkempaa toimitusaikaa jälkitoimitus tuotteille voit tiedustella myynnistä numerosta 020 7348780 tai sähköpostitse osoitteesta myynti@roihupellonrengas.fi. Tilaukset toimitetaan kotiovelle.
Nouto veloituksetta toimipisteestämme Roihupellosta, jossa myös asennukset edullisesti.

Hinnat
Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Vaihto- ja palautusehdot
Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
Pankkitilinumerosi
Kopio tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:
Roihupellon Rengas Oy
Tulppatie 16-18 A
00880 Helsinki

Pyydämme olemaan meihin yhteydessä ennen palautusta.

Takuu ja virheet

Kaikilla myymillämme tuotteilla on normaali valmistajan myöntämä takuu (1-3 vuotta) joka kattaa mahdolliset materiaali- ja valmistusviat. Takuu ei kata normaalia kulumista tai asennus- ja/tai käyttövirheitä.

Pyydämme olemaan meihin suoraan yhteydessä kaikissa tilanteissa (väärä tai viallinen tuote, kadonnut tai vioittunut paketti yms).

Turvallisuus ja henkilötiedot
Tilauksen yksittäisiä asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin kyseisen tilauksen tarkoituksiin.

Ota yhteyttä