Kategoriat
Ajankohtaista Yleinen

Rengasrikkoturva – turva vahingon varalle

Uusia renkaita ostaessasi on hyvä huomioda, tarjoaako renkaan valmistaja sinulle rengasrikkoturvaa.

Rengasrikkoturva on hyvä turva vahingon varalta. Mikä sitten voi vahingoittaa rengasta? Erilaiset ruuvit, terävät esineet kuten kaupungissa raitiovaunukiskot voivat vahingoittaa rengasta tehden siihen pienen vuotavan reiän. Reijät tulisi aina paikata mutta välillä niitä ei huomaa tarpeaksi ajoissa ja rengas vaurioituu lopullisesti. Myös kuopat ja kanttikivet usein hajottavat renkaan korjauskelvottomaksi.

Näissä tapauksissa valmistajan tarjoama rengasrikkoturva tulee usein tarpeeseen. Alla tietoa meidän rengasvalikoimasta löytyvien valmistajien rengasrikkoturvista.

 

 

Hakka-turva® on Nokian Tyres Hakka® ja Hakkapeliitta®-rengassarjan mukana tuleva ainutlaatuinen ilmainen palvelu, joka takaa sen, että jos asianmukaisesti käytetty rengas rikkoutuu tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, saat tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian Tyres -renkaita myyvästä liikkeestä Suomessa, Ruotsissa tai Norjassa. Hakka-turva® on käytössä rekisteröidyille käyttäjille. HUOM ! Hakka-turva® on voimassa yhden vuoden renkaiden ostopäivästä lähtien.

 

Myönnämme Goodyearin henkilöauton renkaille Goodyear tyytyväisyystakuun. Sen ansiosta voit hankkia Goodyear-renkaat aina turvallisin mielin. Jos et ole tyytyväinen ostamiisi Goodyear-renkaisiin, tarjoamme niiden tilalle toiset tai palautamme kauppahinnan sinulle kokonaisuudessaan alla olevien ehtojen mukaisesti. Goodyear tyytyväisyystakuuseen sisältyy 1 vuoden rengasrikkoturva.

Tyrelife™ takuu: viillot tai pistot ovat yleisimpiä syitä renkaiden vaurioitumiseen. PIRELLI Tyrelifen™ antaa turvaa mahdollisen vaurion varalle 12 kuukautta.

Nexen rengasrikkoturva

 

Nexen tire rengasrikkoturva on voimassa ostaessasi neljä kappaletta Nexen renkaita. Saat uuden renkaan veloituksetta tilalle mikäli vanha rengas vaurioituu korjauskelvottomaksi. Rengasrikkoturva on voimassa 24 kk ! Markkinoiden kattavin rengasrikkoturva.

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Mikäli heräsi ota meihin rohkeasti yhteyttä !

 

 

 

Ota yhteyttä