LEHDISTÖTIEDOTE: Roihupellon Rengas Oy

LEHDISTÖTIEDOTE

Palvelu, siisteys ja asiantuntemus edellä. RengasCenter vahvistuu Helsingin alueella. Roihupellon Rengas Oy avaa palvelevan toimipisteen Helmikuussa 2014.

Helsinki 27.1 2014 – Roihupellon Rengas Oy on yksityinen rengasliike, sijaintina Helsingin Roihupelto. Liikkeen sijainti on helposti löydettävissä Lanterna kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Liikkeeseen on helppo tulla ja pysäköinti tilaa on tarjolla omalla sisäpihalla, kadunvarressa sekä suurella P-alueella liikettä vastapäätä.

Roihupellon Rengas Oy:n perustaja ja omistaja Hannu Temonen, ”toteutan haavettani palvelevasta, siististä rengasliikkeestä, joka kunnioittaa perinteisen rengasliikkeen arvoja, nykyaikaisin tavoin”. Hannu Temonen on toiminut rengasalalla yli 15 vuotta lähinnä maahantuonnin puolella vastuullisissa tehtävissä. Kokemusta ja näkemystä on kertynyt vuosien varrella toimivasta kivijalkaliikkeestä, jota nyt ollaan rakentamassa. Itse asiassa Temonen seuraa perheensä jalanjälkiä, aikoinaan rengasalaan on saatu ensikosketus isoisän kautta, joka jatkui luontevasti enon perustettua rengasliike Helsinkiin 1980-luvun puolivälissä, joka myös tarjosi ensimmäisen vakituisen työpaikan.

Roihupellon Rengas on 650m2 liike, joka tarjoaa rengashotelli palveluita noin 700 asiakkaalle perinteisten rengastöiden ja myynnin lisäksi. Alle asennus onnistuu kolmessa asennuspisteessä. Liikkeessä on viihtyisät, tilavat ja olohuonemaiset asiakastilat viihdykkeineen. Osana liikkeen konseptia on keskittyminen UHP renkaiden ja vanteiden myyntiin. Tavoitteena on myös vahvistaa RengasCenter ketjun Fleet palvelu konseptia PKS seudulla.

Liike harjoittaa myös maahantuontia RoihuTrading nimen alla. Merkittävänä osana ovat CUB TPMS-järjestelmät. TPMS antureiden koulutus ja ylläpito tulee näyttelemään merkittävää osaa liikkeen toiminnassa. Toinen osa maahantuonnista tulee olemaan ”erikoisten erikoisvanteiden” maahantuonti. Tulemme tarjoamaan asiakkaille ratkaisut erikoisimpiin vaatimuksiin, nopeasti ja luotettavasti.