Roihupellon Rengas palvelee kevätsesongissa normaalisti

Me Roihupellon Renkaassa seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia. Poikkeuksellisista aukioloista ja toimenpiteistä ilmoitamme tarpeen vaatiessa kotisivuillamme, Facebookissa ja uutiskirjeiden välityksellä.

Renkaiden saatavuus on tällä hetkellä normaalilla tasolla. Vallitsevalla tilanteella ei oleteta toistaiseksi olevan vaikutusta kevään sesonkihuippuun.

Tartuntariskin vähentämiseksi, sekä asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuuden takaamiseksi liikkeessämme noudatetaan erityistä tarkkuutta hygienian ja yhteisten käytäntöjen suhteen. •Jos kuulut riskiryhmään, hoidamme auton meille ja takaisin veloituksetta. Palvelun tarjoaa Car Movers Group Oy. Jos et kuulu riskiryhmään ja haluat autosi noudettavan renkaan vaihtoon hotellista, veloitamme palvelusta 20 € palvelumaksua. Riskiryhmään kuuluvia pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä liikkeeseemme erikoisjärjestelyiden sopimiseksi myynti(at)roihupellonrengas.fi tai 020 734 8780
•Henkilökuntamme ajaa auton sisätiloihin renkaanvaihtoon ja käyttää käsineitä.
•Pyrimme minimoimaan rahan käsittelyä ja toivomme asiakkaiden maksavan ensisijaisesti korttimaksulla.
•Pyrimme ehkäisemään odotustilojen ruuhkautumista ja näin ollen kehotamme asiakkaita välttämään suurinta ruuhkahuippua, sekä saapumaan liikkeelle sovittuun aikaan. Myös lähikontaktia on syytä välttää yhteisissä asiakastiloissa.
•Asennushallit pidämme edelleen asiakasvapaana alueena yleisen työturvallisuuden säilyttämiseksi.
•Mikäli havaitset viruksen oireita, kehotamme siirtämään renkaanvaihtoaikaa myöhemmälle. Myös liikkeemme henkilökuntaa on ohjeistettu jäämään kotiin, mikäli oireita ilmenee.

Terveisin: Roihupellon Renkaan porukka

Leave a Comment