Kategoriat
Ajankohtaista Yleinen

Kevään 2021 uutuusvanteet

AEZ Leipzig

Dark

Etuosasta kiillotettu  kiiltävä musta vanne, uusi AEZ Leipzig dark. Kehitetty erityisesti premium-luokan maastoautoille. Suuri valumassan jäykkyys mahdollistaa AEZ Leipzigin hienon puolien suunnittelun. Kompakti keskialue näyttää urheilulliselta, mutta ei koskaan kömpelöltä. 

”Made in Germany” ja täydellinen kumppani esim.  BMW, Land Rover, Porsche ja monille muille suuremmille autoille. Sopiva malli ei vain kilpailukykyisesti, vaan myös 100% teknisesti hyväksytty. Vanteella ABE ja ECE hyväksynnät. Saatavana jopa 22 tuuman koossa alkaen 20″:sta sekä myös väreissä kiiltävän musta ja etureunasta kiillotettu kiiltävän musta.

 

Dotz Lagunaseca

Dark

Laguna Seca Raceway on yksi suosituimmista kilparadoista Amerikan yhdysvalloissa, jossa on keskeistä vain yksi asia – suorituskyky. Se on ollut inspiraationa uuden DOTZ LagunaSecan suunnittelussa. LagunaSeca on DOTZ-tuotevalikoiman suurin vanne ja edustaa suorituskykyä suuressa mittakaavassa. Uusi ristipuolainen muotoilu on kehitetty keski- ja ylemmän keskiluokan autoihin. Saatavilla värivaihtoehdoissa grafiitti Gunmetal ja Gunmetal kiillotetulla etuosalla. Kokovalikoima 19″-21″ ja vanteella on ABE hyväksyntä.

Aez Aruba

Dark

Etureunasta kiillotettu grafiitti, tyylikästä urheilullisuutta silmiä hivellen. Uusi AEZ Aruba kiehtoo sinua lukuisilla muotoiluelementeillä, jotka pyytävät keskittymään tarkempaan tarkasteluun. Epäsymmetriset elementit, suorat ja rakenteiset pienet kapenevat V-puolat. Kompakti keskiosan muotoilu kerää katseet tähän yksityiskohtaan.

Sopii täydellisesti Audi- ja VW-malleihin sekä  laaja valikoima ECE ja ABE sovelluksia. Teknisesti ja visuaalisesti räätälöity Audi- ja VW-ryhmän keski- ja ylemmille kokoluokille, joihin suorasovitteisia vannesoveltuvuuksia. Saatavana myös grafiitti mattana. Kokovalikoima 18″-21″.

Dezent TR

Dark

DEZENT TR Dark, urheilullinen, massiivinen vanne antaa selkeiden linjojen avulla vaikutelman energisyydestä ja katseen vangitsevasta muotoilukielestä. Urheilullinen kaksoispuolainen vanne on saatavana kaikissa mitoissa sekä ECE- että ABE-hyväksynnöillä. Soveltuu hyvin Audi A1-A6 malleille, uudelle VW Golf 8:lle ja Passatille ja näille on saatavana ECE-soveltuvuudet 17″ koossa. BMW 5-sarjan ECE-ratkaisut ovat saatavana 18 tuumaisina. Pieni yksityiskohta, Audi- ja BMW -malleissa alkuperäiset keskikupit sopii vanteeseen. Värinä kiiltävä musta etureunasta kiillotettuna.

Aez Leipzig

Black

Kiiltävä musta vanne, uusi AEZ Leipzig black. Kehitetty erityisesti premium-luokan maastoautoille. Suuri valumassan jäykkyys mahdollistaa AEZ Leipzigin hienon puolien suunnittelun. Kompakti keskialue näyttää urheilulliselta, mutta ei koskaan kömpelöltä.

”Made in Germany” ja täydellinen kumppani esim.  BMW, Land Rover, Porsche ja monille muille suuremmille autoille. Sopiva malli ei vain kilpailukykyisesti, vaan myös 100% teknisesti hyväksytty. Vanteella ABE ja ECE hyväksynnät. Saatavana jopa 22 tuuman koossa alkaen 20″:sta sekä myös väreissä etureunasta kiillotettu hopea ja etureunasta kiillotettu kiiltävän musta.

Dotz Sepang

Blaze

Ensimmäistä kertaa DOTZ:n historiassa saksalainen vanteiden valmistaja esittelee uuden ekstrovertin vanteen muotoilun, tuplaverkkomuodossa. Sepang Blaze näyttää myös miten hehkulla on vaikutusta, tämän mahdollistaa nykyaikaiset maalaus- ja pinnoitetekniikat. Urheilullinen ja täydellinen kumppani pienikokoisten autojen kanssa, kuten VW Golf, Ford Focus, Seat Leon, Audi A3 ja Hyundai i30. Saatavana vain kooltaan 8×19 tuumaa ja värillä kiillotettu hopea.

Dotz Lagunaseca

Grey

Laguna Seca Raceway on yksi suosituimmista kilparadoista Amerikan yhdysvalloissa, jossa on keskeistä vain yksi asia – suorituskyky. Se on ollut inspiraationa uuden DOTZ LagunaSecan suunnittelussa. LagunaSeca on DOTZ-tuotevalikoiman suurin vanne ja edustaa suorituskykyä suuressa mittakaavassa. Uusi ristipuolainen muotoilu on kehitetty keski- ja ylemmän keskiluokan autoihin. Saatavilla värivaihtoehdoissa grafiitti Gunmetal ja Gunmetal kiillotetulla etuosalla. Kokovalikoima 19″-21″ ja vanteella on ABE hyväksyntä.

AEZ Aruba

Graphite

Grafiitti matta, tyylikästä urheilullisuutta silmiä hivellen. Uusi AEZ Aruba kiehtoo sinua lukuisilla muotoiluelementeillä, jotka pyytävät keskittymään tarkempaan tarkasteluun. Epäsymmetriset elementit, suorat ja rakenteiset pienet kapenevat V-puolat.

Sopii täydellisesti Audi- ja VW-malleihin sekä  laaja valikoima ECE ja ABE sovelluksia. Teknisesti ja visuaalisesti räätälöity Audi- ja VW-ryhmän keski- ja ylemmille kokoluokille, joihin suorasovitteisia vannesoveltuvuuksia. Saatavana myös grafiitti kiillotettuna. Kokovalikoima 18″-21″.

Dezent TR

Black

DEZENT TR Black, urheilullinen, massiivinen vanne antaa selkeiden linjojen avulla vaikutelman energisyydestä ja katseen vangitsevasta muotoilukielestä. Urheilullinen kaksoispuolainen vanne on saatavana kaikissa mitoissa sekä ECE- että ABE-hyväksynnöillä. Soveltuu hyvin Audi A1-A6 malleille, uudelle VW Golf 8:lle ja Passatille ja näille on saatavana ECE-soveltuvuudet 17″ koossa. BMW 5-sarjan ECE-ratkaisut ovat saatavana 18 tuumaisina. Pieni yksityiskohta, Audi- ja BMW -malleissa alkuperäiset keskikupit sopii vanteeseen. Värinä kiiltävä musta.

Dotz Spa

Black

Moottoriurheilun innoittamaa dynamiikkaa pieni- ja keskikokoisille autoille. Epäsymmetrinen 10-puolainen muotoilu dynaamisella kierteellä. Suoraviivainen, universaali ja tyylikäs ripaus aggressiivisuutta. Se on uusi DOTZ Spa! Se sopii täydellisesti pienikokoisiin ja keskikokoisiin automerkkeihin, kuten VW Golf, VW Polo, Mazda 3, Ford Focus, Audi A3 ja Seat Leon. Useimmille automalleille tällä vanteella ABE hyväksyntä. Saatavana mustana ja  musta kiiltävänä koossa 17″-19″.

Dotz Spa

Dark

Moottoriurheilun innoittamaa dynamiikkaa pieni- ja keskikokoisille autoille. Epäsymmetrinen 10-puolainen muotoilu dynaamisella kierteellä. Suoraviivainen, universaali ja tyylikäs ripaus aggressiivisuutta. Se on uusi DOTZ Spa! Se sopii täydellisesti pienikokoisiin ja keskikokoisiin automerkkeihin, kuten VW Golf, VW Polo, Mazda 3, Ford Focus, Audi A3 ja Seat Leon. Useimmille automalleille tällä vanteella ABE hyväksyntä. Saatavana mustana ja  musta kiiltävänä koossa 17″-19″.

Dotz Suzuka

Blaze

DOTZ Suzukan tarjoaa siihen ratkaisun samalla urheilullisella että tyylikkäällä vanteen muotoilulla, jossa vanteen puolat kääntyvät koverasti keskiossan päin. DOTZ Suzuka edustaa hienostunutta ja aggressiivista suunnittelua, joka on kehitetty pariksi korkealaatuisen tekniikan kanssa vaikuttamaan – aitoihin tuning-autoihin ja keskikokoisiin autoihin, kuten Audi A3 – Audi A7, mukaan lukien S- ja RS-mallit, BMW 3–6 -sarja sis. M-mallit, Mercedes E-luokka S-luokkaan ja monet muut. Tämä vanne saatavana 18 – 20 tuuman koossa ja porrastetusti asennettuna kapea-leveä yhdistelmällä. Värinä tyylikäs hopea etureunasta kiillotettuna. Saatavilla myös musta ja etureunasta kiillotettu musta.

Aez Tioga

Titan

Turvallinen ja tyylikäs malli AEZ Tioga. Tämä kaksoispuolainen vannemalli saatavana 17 – 19 tuuman koossa useille   automalleille, kuten Audi A3, A4, A6 ja Audi Q3, BMW 3 ja 5 -sarja, VW Golf, VW Tiguan, Seat Tarraco, Seat Leon, Skoda Ateca ja Skoda Karoq. ECE ja TÜV sertifikaatit. Tyylikäs etureunasta kiillotettu matta grafiitin harmaa väri.

Aez Tioga

Graphite

Turvallinen ja tyylikäs malli AEZ Tioga. Tämä kaksoispuolainen vannemalli saatavana 17 – 19 tuuman koossa useille   automalleille, kuten Audi A3, A4, A6 ja Audi Q3, BMW 3 ja 5 -sarja, VW Golf, VW Tiguan, Seat Tarraco, Sea